Admir Šahmanović u Astani govorio na temu kako motivisati službenike u 21.vijeku


Generalni direktor Direktorata za međunarodnu saradnju i programe pomoći ministarstva Javne uprave Crne Gore, Admir Šahmanović, učestvovao je na panel diskusiji „Nagrade i priznanje: kako motivisati službenike u 21. vijeku“ u okviru Astana Economic Forum 2019, koji se održavao 16. i 17. maja u Astani, Kazakhstan.
AEF je dobio status jedne od najuticajnijih međunarodnih platformi za razmatranje pitanja unapređenja i razvoja svjetske ekonomije i finansijskog sistema.
Admir Šahmanović

Panel je organizovan od strane Astana Civil Service Hub-a, u saradnji sa UNDP-om i Nazarbajev Graduate School of Public Policy, a predstavlja priliku da učesnici razmijene mišljenja i iskustva i diskutuju u cilju pronalaska najboljih rješenja za borbu protiv glavnih ekonomskih i socijalnih izazova našeg vremena.
Generalni direktor Šahmanović na panelu je govorio na temu “Stvaranje efikasne i održive javne uprave u Crnoj Gori”. On je predstavio aktivnosti Ministarstva javne uprave na planu reforme javne uprave, optimizacije, profesionalizacije i digitalizacije javne uprave, ističući da je Crna Gora u proteklom periodu postigla napredak u ovoj oblasti.


Постави коментар

0 Коментари