SD tvrdi da im je značajno porastao broj članova u Gusinju

GUSINJE - Značajan rast članstva u Gusinju garant je odličnog izbornog rezultata koji će naša partija postići na predstojećim lokalnim izborima 2020. godine, ocijenjeno je na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata, kojoj je prisustvovalo i rukovodstvo stranke.


Na sastanku je konstatovano zadovoljstvo radom odbornika SD u Skupštini opštine Gusinje i istaknuto da su Socijaldemokrate u Gusinju pokazale da su partija koja se istinski bori za interese ove opštine.
“U tom smislu, razgovarano je i o aktivnostima od značaja za privredni razvoj Gusinja, kao i o investicijama predviđenim za naredni period, a koje za cilj imaju poboljšanje uslova života na području opštine Gusinje.  Naglašeno je da iseljavanje stanovništva i dalje predstavlja jedan od najvećih problema ove opštine, te su razmatrani i načini djelovanja kojima bi se zaustavio veliki odliv stanovništva Gusinja”, navode u toj partiji.
Zadovoljni su, ističu, rastom podrške Socijaldemokratama od parlamentarnih izbora do danas.
“Prema svim procjenama, a čemu svjedoče i rezultati lokalnih izbora u protekle dvije i po godine, podrška Socijaldemokratama je duplirana. Superioran izborni program i rezultati koje kadrovi SD-a ostvaruju sa svojih pozicija, garant su konstantnog trenda rasta podrške koji partija bilježi, ali i poboljšanja kvaliteta života svakog građanina Crne Gore”, zaključuju Socijaldemokrate.

Постави коментар

0 Коментари