Američka ambasadorka Džudi Rajzing Rajnke u radnoj posjeti Plavu

PLAV- Rukovodstvo opštine Plav održalo je danas sastanak sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, gospođom Džudi Rajzing Rajnke, koja je sa svojim saradnicima boravila u zvaničnoj posjeti Opštini Plav.
Foto www.plav.me

Predsjednik Mirsad Bajraktarević izrazio je zadovoljstvo povodom posjete uvažene ambasadorke, te je upoznao sa aktivnostima koje sprovodi lokalna uprava u cilju unaprjeđenja kvaliteta života u Plavu, posebno se osvrnuvši na kapitalne investicije čija se realizacija planira u tekućoj godini.
Naglasivši značajnu brojnost dijaspore iz ovih krajeva u Sjedinjenim Državama potpredsjednik Opštine Nihad Canović je podvukao važnost kvalitetne saradnje sa Ambasadom SAD u Crnoj Gori u cilju prezentovanja turističkih i ekonomskih potencijala zainteresovanim američkim investitorima.
Foto www.plav.me

Ambasadorka Rajnke se zahvalila rukovodstvu Opštine Plav na srdačnom prijemu i dodala da joj je plan da se u toku mandata što detaljnije upozna sa prilikama u svakom dijelu Crne Goru, kako bi dodatno ojačala bilateralne odnose i u perspektivi produbila ekonomsku saradnju između dvije države.

Постави коментар

0 Коментари