Dom zdravlja Plav najbolja zdravstvena ustanova u 2018. godini


PODGORICA- Dom zdravlja "dr Branko Zogović" Plav dobitnik je godišnje nagrade Ljekarske komore Crne Gore “dr Petar Miljanić”, koja se dodjeljuje javnoj zdravstvenoj ustanovi koja je postigla najbolje rezultate u 2018. godini. Kriterijumi za nagradu su sljedeći: da je ustanova postigla posebno dobre rezultate u liječenju pacijenata, dobro organizovala rad, omogućila kvalitetnu zdravstvenu zaštitu i doprinijela unapređenju i poboljšanju uslova rada za doktore medicine u svojoj ustanovi.
dr Aleksandar Mugoša i dr Omer Šahmanović

Nagradu je uručio predsjednik Ljekarske komore Crne Gore dr Aleksandar Mugoša, i poručio da će sve uraditi kako bi zdravstveni sistem bio bolji.
„Komora za ovu godinu priprema najveću evropsku konfereciju o zdravstvenoj politici i planiranju zdravstvenih sistema ne samo država jugoistočne, nego i zapadne Evrope“, kazao je Mugoša.

U ime Doma zdravlja Plav “Branko Zogović” nagradu je primio direktor ove zdravstvene ustanove dr Omer Šahmanović, koji je zajedno sa kolegama ljekarima i medicinskim osoboljem prisustvovao uručivanju nagrade.
Zapošljeni u DZ Plav


U razgovoru za portal plavgusinje.me Šahmanović se zahvalio Ministarstvu zdravlja, Fondu zdravlja i Ljekarskoj komori koji su prepoznali sav rad i zalaganje zaposlenih u DZ Plav.

“Velike zasluge za nagradu pripadaju svim zaposlenim u Domu zdravlja Plav, koji su svojim predanim radom podigli kvalitet usluga na najveći nivo i bez čijeg zalaganja ovaj uspjeh bi bio teško ostvarljiv. Ova nagrada nam je podstrek za dalji rad i podizanje kvaliteta zdravstvene zaštite na još veći nivo”, istakao je Šahmanović za naš portal.
Постави коментар

0 Коментари