Komunalna policija Plav: Privredni subjekti da poštuju radno vrijeme

PLAV- Zbog učestale pojave rada privrednih subjekata na teritoriji Opštine Plav mimo radnog vremena koje je propisano Odlukom o radnom vremenu, Služba Komunalne policije apeluje na sve privredne subjekte i preduzetnike da poštuju pomenutu odluku i da rade prema radnom vremenu koje je propisano istom.

Alo.rs

U tom pravcu, Služba Komunalne policije je započela akciju upozoravanja svih privrednika i pravnih lica na teritoriji Opštine na poštovanje propisanog radnog vremena, zbog isključivo sigurnosti i bezbjednosti svojih sugradjana, jer u kasnim satima smatramo da se nista dobro ne može dogoditi, osim ono na šta ne želimo ni pomisliti, a kamoli da se desi, a to su svi poznate neželjenje posledice.
Na taj nacin smatramo da je svačiji zivot preči od bilo kojeg iznosa zarade pravnih lica, jer cuvamo i sebe i druge oko sebe.
Rezultati pomenute akcije će biti nadamo se zadovoljavajući, ali i dalje postoji određeni broj preduzetnika koji ne žele poštovati propisano radno vrijeme za sve firme na teritoriji Opstine Plav.
U tom cilju, iz Službe Komunalne policije, podsjećaju da je oblast koja se odnosi na radno vrijeme uređena Zakonom o komunalnim djelatnostima, te lokalnom Odlukom o radnom vremenu, zbog čega će u narednom periodu biti sankcionisan svaki vid nesavjesnog odnosa prema vežećim propisima, u cilju zaštite većeg interesa, odnosno sigurnosti i bezbjednosti gradjana Opštine.

Služba Komunalne policije

Постави коментар

0 Коментари