Opštinsko rukovodstvo obišlo radove na rekonstrukciji puta ka Hridskom jezeru

PLAV- Rekonstrukcija puta prema Hridskom jezeru koja podrazumijeva prokopavanje kanala za odvod vode, ugradnju vodopropusta, kao i tamponiranje puta kako bi se do Jezera moglo stići malim autom ide planiranom dinamikom, a kvalitet izvedenih radova je na zadovoljavajućem nivou, konstatovali su prilikom obilaska predstavnici rukovodstva Opštine Plav i NVO „Prijatelji Plava“.
www.plav.me


Čelnici Opštine su ovom prilikom izrazili iskrenu zahvalnost nevladinoj organizaciji „Prijatelji Plava“ na pokrenutoj akciji, kao i svim dobronamjernim ljudima koji svojim donacijama podržavaju realizaciju projekta od opšteg društvenog značaja koji će omogućiti bolju turističku i privrednu valorizaciju Hridskog jezera i okolnih planina.

www.plav.me

Predstavnici NVO „Prijatelji Plava“ informisali su sagovornike o do sada izvedenim radovima, planovima za naredni period, kao i o iznosu prikupljenih sredstava. Oni su napomenuli da akcija i dalje traje, navodeći da se svakodnevno javljaju velikodušni pojedinci koji žele da daju doprinos, kako novčanom donacijom, tako i u izvođenju radova.

www.plavgusinje.me

S obzirom na dragocjenost Hridskog jezera u smislu turističke ponude Crne Gore, kao i vrijednost projekta u čiju realizaciju se krenulo, tokom obilaska radova dogovoreno je da Opština Plav i NVO „Prijatelji Plava“ upute zajedničko pismo nadležnim državnim institucijama kako bi u okviru svojih mogućnosti pomogle da se projekat dovede do kraja na opšte dobro svih građana.
www.plav.me

Organizatori planiraju završetak radova prije 12. jula, kada se održava tradicionalno okupljanje lokalnog stanovništva, kao i mnogobrojne dijaspore na prostoru pored Hridskog jezera. Obilasku radova prisustvovali su i predstavnik Islamske zajednice i pojedini izvođači radova.
Izvor: www.plav.me

Постави коментар

0 Коментари