ŽRK „Plav“ pobjednik Festivala mini rukometa za djevojčice u Podgorici

Podgorici je 2. juna u dvorani „Venom“ održan Festival mini rukometa za djevojčice rođene 2008. i mlađe u organizaciji ŽRK „Budućnost“. Na festivalu je učestvovalo 14 rukometnih ekipa 2008-2009 i 8 rukometnih ekipa 2010-2011 iz svih gradova Crne Gore, sa preko 200 učesnica fetivala.


Djevojčice RK "Plav"  su u najboljem svjetlu predstavile Plav, i to igrama na terenu, gdje su ostvarile pobjede na svih odigranih 7 mečeva (7/7), i svojim ponašanjem van terena. Djevojčiće članice ŽRK „Plav“ su ostvarile pobjede protiv vršnjakinja iz Podgorice, Nikšiča, Bara, Cetinja i time dokazali da u Plavu postoji odlična baza za stvaranje vrhunskih rukometaša i rukometašica, a samim tim i vrhunskih sportista.

"Zahvaljujemo se Opštini Plav na pomoći koju pruža razvoju djece kroz sport i igru, jer upravo na ovakvim manifstacijama lokalna samouporava daje svoje jasno opredeljenje za podsticaj djece i omladine u njihovom razvoju, kao i organizatoru Festivala ŽRK „Budućnost“ Podgorica", navodi se u saopštenju ŽRK Plav.Постави коментар

0 Коментари