Balkanski ris živi svoj san da se i naredne sezone takmiči

PLAV- Ako se pitate kome je stalo da Balkanski Ris opstane, odgovor leži u činjenici da je 30-ak mladih košarkaša tri dana radilo za "dnevnicu" kako bi se klub takmičio naredne sezone. Naime, klub je u susret Evropskom prvenstvu u Fly Fishingu dobio ponudu da njegovi članovi učestvuju kao sudije na sektoru 3 na Limu, gdje su kontrolisali takmičare iz 20 evropskih zemalja.


Risovi su 3 dana u svojim dnevnicima pisali zanimljive priče, koje su doživjeli družeći se sa reprezentativcima raznih evropskih zemalja. Većina njih se po prvi put susrelo sa živim ribama gdje su morali na licu mjesta da mjere njihovu dužinu.
Ponosni smo što su naša djeca toliko privržena klubu i nije im teško da rade za njega. Ako želite da znate koliko je veliko to njihovo djelo, zapitajte se za koji bi motiv vi, tri dana stojali pored rijeke izloženi suncu i komarcima, odrekli se odlaska na more, i potrošili dio svog vremena znajući da će im klub uzvratiti u jesenjim i zimskim dosadnim danima, kada zapravo počinje njihov san, KOŠARKA.
Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima koji su svoju djecu povjerili nama, što nam je dokaz da smo na pravom putu.
Mnogo nam znači i pohvala Predsjednika Evropske asocijacije za Fly Fishing, koji je javno pohvalio djecu, za njihov rad, ponašanje, znanje engleskog jezika, ali mu se naročito svidio motiv zbog kojeg su djeca dio ove evropske priče.
Nakon ovog događaja u klub su stigle i prve donacije, pa ćemo pomenuiti donatore : Adel Sulejmani(50$), Faruk Feratović (50€) i  DOO Amadeus SM – Caffe Bar Mozart(50€) … Nadamo se  da se donatori neće ovdje zaustavit i da će naši apeli uroditi plodom.
Uprava kluba, još jednom poziva sve koji vole Plav, djecu i sport da doniraju za klub, na bilo koji način, bilo u opremi, terminima ili gorivu, kako bi olakšali takmičenje za narednu sezonu.
Nakon svega, nadamo se da će Plavo-Gusinjani shvatiti šta ovim dječacima i djevojčicama znači klub i da će jedni drugima prenositi priču da u Plavu postoji jedan klub, u kojem igraju naša djeca, koja žive san da se i ove godine takmiče i predstavljaju svoj grad.
Svi koji žele da finansijski pomognu da se klub takmiči i naredne sezone sredstva mogu uplatiti na žiro račun kluba u CKB Banci 510-101810-63.

Постави коментар

0 Коментари