U susret Danu opštine: Premijer Duško Marković ugostio rukovodstvo opštine Plav

PODGORICA - Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u lično ime građanima Plava, rukovodstvu i odbornicima u lokalnom parlamentu predstojeći Dan opštine porukom da Vlada i menadžment Opštine dijele viziju razvoja te da nastavljaju partnerski rad na projektima čiji je cilj prosperitet ovog kraja i bolji život građana.
“Impresioniran sam načinom na koji sagledavate izazove i vašom hrabrošću i odlučnošću da ih rješavate. Svaki vaš pomak unaprijed doživljavam kao veliki uspjeh. Nastavićemo zajedno da radimo na razvoju. Vlada neće Plav prepustiti samome sebi”, rekao je Marković danas na sastanku sa delegacijom Plava koju je predvodio predsjednik Opštine Mirsad Barjaktarević.

Foto: Vlada Crne Gore

U tom smislu dogovorene su konkretne aktivnosti na daljem procesu optimizacije lokalne javne uprave.

Menadžment Plava podrobno je informisao Markovića o svim razvojnim projektima koji se sprovode u ovoj našoj opštini izrazivši ličnu zahvalnost premijeru na angažmanu i posvećenosti Sjevernom regionu rekavši da se zahvaljujući pokrenutim projektima i razumijevanju Vlade u Plavu osjeća pozitivna energija i vidi dobra perspektiva.

Tom prilikom je bilo posebno riječi o budućoj saobraćajnici Plav – Dečani, uključujući i probijanje tunela.

Predsjednik Vlade i rukovodstvo Plava saglasili su se da, među brojnim projektima, prioritet u neposrednoj budućnosti treba posvetiti revitalizaciji i zaštiti Plavskog jezera i rekonstrukciji puta Plav – Vojno Selo – Gusinje.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Skupštine opštine Plav Šefket Jevrić i potpredsjednici Opštine Blažo Stijović i Nihad Canović.

Постави коментар

0 Коментари