DPS Plav: Jednoglasna podrška Markoviću i Đukanoviću

PLAV- Plavski DPS predložio je Mila Đukanovića i Duška Markovića kao jedine kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika Demokratske partije socijalista, saopšteno je iz plavskog odbora stranke.

Foto: rtcg.me /arhiva

Na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a sumirane su aktivnosti koje se sprovode u sklopu predlaganja kandidata za izbor organa partije na državnom nivou i izboru delegata Opštinskog odbora Plav za predstavnike na VIII Kongresu partije.
"Kao jedini kandidati za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS predloženi su Milo Đukanović i Duško Marković", navode iz plavskog DPS-a.
Za članove Glavnog odbora predloženo je 36 kandidata, a izabrano je, kako su saopštili, i šest delegata koji će predstavljati OO Plav na predstojećem Kongresu DPS-a.
"Svojim ukupnim angažmanom na afirmaciji Crne Gore kao države svih njenih građana, Milo Đukanović i Duško Marković dali su nemjerljiv doprinos, da različitosti u Crnoj Gori budu faktor povezivanja vjera i nacija, odnosno bogatstvo življenja, a ne usud koji nas razdvaja i trajno udaljava jedne od drugih", saopštio je Opštinski odbor DPS Plav.

Постави коментар

0 Коментари