Plavljanin priznao da je u Hitnoj pomoći pretukao suprugu, produžen mu pritvor

PLAV- Plavljaninu D.S. (32) koji je osumnjičen da je u prostorijama Hitne pomoći prebio svoju nevjenčanu suprugu produžen je pritvor odlukom bjelopoljskog Višeg suda i trajaće do dalje odluke suda.

On je državnoj tužiteljki u Plavu Driti Rugovac priznao da je stisnutom šakom udario svoju nevjenčanu suprugu u lice, a kada je pala na pod nastavio je da je udara nogama i pesnicama po glavi i tijelu.
Vještak doktorka Dragana Čukić se izjasnila da je pretučena supruga zadobila običnu tešku tjelesnu povredu

Foto: Ilustracija


Pritvor mu je produžen zbog opasnosti od bjekstva, a na teret mu se stavlja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Iz plavskog Osnovnog državnog tužilaštva ranije je FOS-u saopšteno da su zaposleni u Hitnoj pomoći postupali u skladu sa pravilima službe.

„Ne postoji osnov sumnje da je bilo ko od članova ekipe za HMP- Jedinice u Plavu izvršio bilo koje krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti, prema rezultatima dosadašnjeg postupka izviđaja. U svojstvu svjedoka do sada su salušani doktor Almir Aksalić i medicinski tehničari  Nikola Gojković i Ana Srdanović“, saopštila je za FOS tužiteljka Rugovac.

Izvor: www.fosmedia.me

Постави коментар

0 Коментари