Portal kojem se vjeruje - pola miliona posjetaCijenjeni čitaoci portala Plav Gusinje. me, sa zadovoljstvom možemo da istaknemo činjenicu da je portal od početka rada zabilježio 500.000 posjeta, za period manje od pet mjeseci rada.

Ovakav podatak prevazišao je i naša očekivanja, ali nas ipak nije iznenadio. Od samog starta, koncept portala je kreiran na poštovanju Kodeksa novinara Crne Gore i svih njegovih načela.

Traganje za istinom, provjera svake informacije, profesionalno izvještavanje, zaštita izvora, pažljivo odnošenje prema privatnom životu ljudi, pravo na privatnost, načela su koja poštujemo od samog početka rada portala.

Posebno nam je zadovoljstvo što smo postali nazaobilazni i glavni izvor informisanja ne samo za ljude koji žive u Plavu i Gusinju, već i za cijelu teritoriju Crne Gore, ali nam je jako važno što naša brojna dijaspora svakim danom sve više posjećuje naš sajt.

Zvanični podaci pokazuju da se čitamo u svim državama regiona, ali i u Americi, Kanadi, Njemačkoj, Holandiji, Švedskoj, Norveškoj, Austriji, Francuskoj i drugim zemljama.

Portal je za kratko vrijeme postao jako popularan i za reklamiranje i oglašavanje, pa koristimo priliku da pozovemo sve vas da vam naš sajt bude oglasna tabla za prodaju vašeg imanja, stana, auta, ili za reklamiranje vaše firme.

Portal dnevno u prosjeku posjeti preko 5.000 ljudi, što je više nego respektabilan broj.

Plan uredništva je da se u narednom periodu proširi redakcija, što znači da će i broj informacija biti veći.

Urednički tim portala Plav Gusinje. me

Постави коментар

0 Коментари