Predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković posjetila Plav

PLAV - Predsjednica SDP dr Draginja Vuksanović Stanković posjetom Plavu i razgovorom sa građanima započela je kampanju "Crna Gora u pokretu".U razgovoru sa građanima predsjednica se informisala o njihovim problemima i potrebama, a kroz dijalog sa čelnicima prethodne vlasti u ovoj opštini upoznata je sa izrađenom studijom o zaštiti i revitalizaciji Plavskog jezera.
"Mi zaista želimo da građanima Plava ovdje bude ljepše i bolje, da se iskoriste svi potencijali kojima opština raspolaže. I zato ćemo nastaviti tamo gdje smo i počeli, učinićemo sve da ono što je SDP nekada započeo i realizujemo. Zaštita i revitalizacija Plavskog jezera, predivnog prirodnog resursa koji je potreban ne samo građanima Plava, je uslov za razvoj turizma sjeveroistočne Crne Gore. Sačuvaćemo prirodu, sačuvaćemo Plav, a vrijedni Plavljani će ostati da grade ljepšu i bolju Crnu Goru." - izjavila je predsjednica Vuksanović Stanković.


Na kraju posjete rukovodstvo SDP na čelu sa predsjednicom se sastalo sa predsjedništvom i članovima OO SDP Plav, pri čemu je donijet zajednički stav da se naša partija mora profilisati kao ključna alternativa sadašnjoj lokalnoj vlasti.

Posjetom ostalim crnogorskim gradovima u narednom periodu biće nastavljena kampanja "Crna Gora u pokretu."

"Cilj ove kampanje jeste upoznavanje građana sa socio-ekonomskim mjerama SDP koje bi za rezultat imale poboljšanje njihovog životnog standarda, kao i upoznavanje sa izozovima sa kojima se naše lokalne zajednice suočavaju", saopšteno je iz medijskog pula SDP-a.

Постави коментар

0 Коментари