Reagovanje SD-a Plav: Meša Adrović se spustio na nivo ulice


PLAV- Nakon što je danas Mehmed Meša Adrović optužio ministra prosvjete Damira Šehovića da je krivac za problem oko prevoza djece iz Murine, večeras je stigla reakcija iz odbora SD Plav. Oni poručuju da se "Meša Adrović spustio na nivo ulice, gdje se najkomotnije osjeća".

Reagovanje prenosimo u cjelosti:

"Mislili smo da će gospodin Mehmed Meša Adrovic, predsjednik OO DPS Petnjica, osjetiti bar malo stida što je učinio ovakvo "dobro djelo", prema djeci iz Murine. 

Umjesto da objasni kako to da je u poslednjih godinu dana izgubio ni manje ni više nego čak 20-tak linija, i što je faktički doveo do stečaja autobusku stanicu kojom upravlja, pa ga sad prevoznici tjeraju po Crnoj Gori da im plati ono što im je oteo, on je pribjegao neistinama i spustio se na nivo ulice, gdje je očigledno na “svom terenu”.

Razumijemo da pokušajem uvlačenja ministra Šehovića u ovu priču, čije je ministarstvo od strane građana najbolje ocijenjeno u Vladi, pomenuti gospodin pokušava da sebi da na važnosti, ne bi li se time izborio sa svojom sopstvenom nebitnošću. 

Naravno da ćemo ga lišiti toga zadovoljstva i na njegove brutalne neistine odgovoriti pozivom nadležnim državnim organima da utvrde ko je odgovoran za ovaj i brojne druge njemu svojstvene marifetluke, zahvaljujući kojima u kontinuitetu zavlači ruku u džepove učenika koje prevozi, a koje ostavlja na cjedilu i gasi linije, kad shvati da je potrošio prostor za dalje čerupanje njihovih kućnih budžeta.

Da se to ne bi dešavalo i drugoj djeci na sjeveru naše države, do kraja ćemo insistirati da u skladu sa zakonom bude sankcionisan, zvog ovog, i svih prethodnih slučajeva sa kojima se “proslavio”.
Čega se pametan čovjek stidi, čuveni i nadaleko poznati Meša se ponosi. Stoga mu obećavamo da se Socijaldemokrate Plava više neće baviti njime, jer će to umjesto nas to raditi nadležni državni organi.
Na njegovu žalost, a na sreću djece iz Murina, problem koji je izazvao će biti riješen zahvaljujući Opštini Plav, Vladi Crne Gore i Ministarstvu prosvjete".

OO Socijaldemokrata Plava

Постави коментар

0 Коментари