Korisnici Dnevnog centra “Lipa” na Specijalnoj olimpijadi

IGALO- XII Nacionalne igre Specijalne olimpijade Crne Gore održane su u Igalu i Zelenici od 11. do 13. oktobra. Na igrama su učešće uzeli i takmičari iz našeg grada – korisnici usluga Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Lipa” Plav.
Takmičenje u svim kategorijama održano je u sportskom centru Igalo i to u sledećim kategorijama: trčanju, brzom hodanju, pikadu, stonom tenisu, fudbalu. Naša dva korisnika su sa takmičenja donijela zlatnu i srebrnu medalju. Husnija Luković je osvojio zlatnu medalju u trčanju na 100m, a Dino Gutić je osvojio bronzanu medalju u brzom hodu na 25 m.


"Korisnici Dnevnog centra “Lipa” nastavljaju da demonstriraju svoje vještine, sposobnosti i talente. Jako smo ponosni na njihov trud i zalaganje, kao i na zapažene rezultate koje ostvaruju. Ovo nam je dodatni vjetar u leđa da nastavimo sa vrijednim radom na ostvarivanju potencijala naše djece i omladine iz Dnevnog centra i skrenemo pažnju javnosti na njihova umijeća”, istakla je direktorica Dnevnog centra “Lipa” Jasna Kolašinac.

Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Lipa” Plav

Постави коментар

0 Коментари