Fahrudin Dervišević: Partija za Gusinje otišla u zagrljaj DPS-u

GUSINJE - Predsjednik kluba nezavisnih odbornika u Skupštini opštine (SO) Gusinje Fahrudin Dervišević, saopštio je da je nakon više od godinu pregovaranja sa svim političkim subjektima koji participiraju u vlasti, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou, pregovarački tim Partije za Gusinje (PzG) donio odluku na koju će stranu povesti svoje pristalice „tako što je otišao u zagrljaj Demokratskoj partiji socijalista”.

Dervišević (Foto: DAN)

Dervišević u izjavi za DAN konstatuje da je pregovarački tim PzG za sitan partijski interes okrenuo leđa časnim i poštenim grđanima Gusinja. On ističe da je svima jasno da brod Partije za Gusinje plovi u zagljaj DPS-a, ali da su i jedni i drugi osuđeni na propast, jer su njihov „rad” prepoznali svi građani Gusinja.
“Prvo su bili blizu dogovora sa Socijaldemokratama, nakon toga su pregovarali i sa Bošnjačkom strankom, da bi na kraju pošli u zagrljaj DPS-u. Kako su pošli, to svi dobro znamo. Tako što su prevarili apsolutno sve, i članove i glasače. Prevarili su ih pregovarači Partije za Gusinje, za svoje lične interese, odnosno za dva radna mjesta koja su dobili. A od njih ništa bolji nijesu ni ovi koji su ih prihvatili, a koji su za sitan partijski interes okrenuli leđa časnim i poštenim građanima Gusinja”, naveo je Dervišević, istakavši kako je sada već jasno kakvo je stanje u PzG.

“To je partija koja se raspada, koja nema ni polovinu glasova koje je imala na lokalnim izborima 2016. godine, partija koja je izdala sve one koji su je podržali i koji su vjerovali u nju. Iz partije im bježe njeni osnivači i najveći aktivisti koji nijesu stvarali i gradili Partiju za Gusinje, da bi njome bilo ko, a ponajmanje DPS, trgovao i to za dva radna mjesta. I to će nekadašnje pristalice PzG znati da prepoznaju i nikad više neće dati glas ni tim ljudima, a ni DPS-u. Sad nam je svima jasno da ovaj brod plovi u zagrljaj DPS-a, ali da taj brod nije ništa drugo do „Titanik” jer su i jedni i drugi, nakon ovih dešavanja u Gusinju osuđeni na propast”, zaključio je Dervišević u saopštenju za javnost.

Izvor: DAN

Постави коментар

0 Коментари