Opština Gusinje donira 4.000 eura pomoći AlbanijiGUSINJE-Opština Gusinje doniraće 4.000 eura pomoći za stanovnike područja pogođenih nizom katastrofalnih zemljotresa u Albaniji. 

Na stručnom kolegijumu Opštine Gusinje kojim je predsjedavala predsjednica Opštine Anela Čekić donijet je jednoglasan zaključak o pomoći kojim se zadužuje Sekretarijat za privredu, razvoj i finansije da izvrši prenos sredstava u iznosu od 4.000,00 eura na posebnom žiro računu otvorenom za pomoć stanovnicima Albanije kod Crvenog krsta Crne Gore.

Opština Gusinje u ime svih sugrađana upućuje duboko saučešće porodicama nastradalih i iskrene želje za što brži oporavak povrijeđenih, kao i saosjećanja sa onima koji su u zemljotresima ostali bez svojih domova.

"Duboko razumijevajući situaciju u kojoj su se našli stanovnici Drača, Tumana, Tirane i drugih mjesta koje je pogodio niz razornih zemljotresa, ova pomoć predstavlja skroman doprinos građana Opštine Gusinje žiteljima pogođenih područja u Albaniji, uz nadu za što skorije otklanjanje posljedica razornih zemljotresa", saopšteno je iz opštine Gusinje. 

Постави коментар

0 Коментари