Veljović: Nasilje će dobiti efikasan odgovor

Direktor Uprave policije Veselin Veljović kazao je da neće dozvoliti napade na policijske službenike koji izvršavaju radne obaveze i zadatke u skladu sa zakonom.

“Nasilje će dobiti efikasan odgovor. Na svaki oblik ugrožavanja naših pripadnika, energično ćemo odgovoriti. Prolivena krv policijskih službenika neće ostati nekažnjena”, rekao je on.

Veselin Veljović

Veljović smatra da odgovornost moraju nositi i oni koji pozivaju na nasilje i vandalizam pod plaštom odbrane svetinja. Prema njegovim riječima, očigledni su pokušaji sa strane da se radikalizuju bezbjednosne prilike u CrnojGori.

"Svi koji zapaljivom retorikom uznemiruju građane i izazivaju nespokoj porodica, snosiće posljedice ako neko strada. Uprava policije će svim raspoloživim sredstvima učiniti sve što je potrebno da zaštiti sve građane i neće dozvoliti narušavanje bezbjednosti u državi. Pozivamo građane da odgovorno cijene dešavanja i moguće posljedice pokušaja zloupotrebe od strane neodgovornih pojedinaca i suludih ideja”, zaključio je Veljović.

Постави коментар

0 Коментари