Adel Damjanović (DPS): Građani Gusinja, poštujte preporuke, ostanite u svojim kućama


GUSINJE - Predsjednik Odbora DPS-a Gusinja Adel Damjanović, obratio se danas javnosti, povodom aktuelne situacije sa koronavirusom.

Obražanje prenosimo u cjelosti:
“Poštovane Gusinjanke i Gusinjani,
Mi kao i svi građani Crne Gore i regiona prolazimo kroz težak period izazvan koronavirisum koji nije zaobišao ni našu državu. Zato moramo biti društveno odgovorni i tako sačuvati naše porodice. Gusinjani su i u mnogo težim vremenima, vazda imali osjećaj odgovornosti i tako sačuvali našu zajednicu u kojoj mi danas obitavamo. Apsolutno u to ni danas nema sumnje, tako što ćemo ispoštovati sve preporuke Nacionalnog kriznog tima za zarazne bolesti, te istim obezbijediti zdrav život kako nas tako i naših budućih naraštaja. Posebno se obraćam našim starijim sugrađanina, da tokom ovog perioda ostanu u svojim kućama, a na mladima je da im pomognu kako bi što lakše prebrodili ovu situaciju, jer su i oni u mnogim iskušenjima opstali i uspjeli zarad naše budućnosti.

Danas kada je čitav sistem države Crne Gore upregao svoje kapacitete, znanje i rad u borbi sa korona virusom, naša najvažnija obaveza je, da ostanemo doma i brinemo o svojim najmilijim i tako zajedno sačuvamo naše zdravlje.

Ovu priliku koristim, da pozdravim i zaželim uspjeh svima onima koji u ovim danima naporno rade, a posebno zdravstvenim radnicima, policajcima, vojnicima i vatrogascima uz želju da ishod njihove borbe bude uspjeh na dobrobit svakog stanovnika Crne Gore”.

Predsjednik OO DPS Gusinje
Adel Damjanović

Постави коментар

0 Коментари