Građani da vode računa o čistoći grada

PLAV- V.d. direktor preduzeća "Komunalne djelatnosti Plav" Alen Pejčinović, apelovao je na građane da budu odgovorni i u okviru svojih mogućnosti vode računa o čistoći grada, ističući da na taj način doprinose radu gradskih službi, koje su posvećene aktivnom sprovođenju mjera u cilju zaštite stanovnika naše opštine, naročito imajući u vidu ozbiljnost aktuelne situacije.


"Posljednjih nedjelja svjedočimo pojačanom odlaganju otpada pored kontejnera, kao i na mjestima gdje to nije propisano. Svjesni činjenice da su radnici na poslovima čišćenja i sakupljanja otpada najizloženiji potencijalnoj zarazi svake vrste, a naročito ovih dana kada je aktuelna pandemija korona virusa, dužni smo da ukažemo na rizike koje izaziva nesavjesno ponašanje pojedinaca nepropisnim odlaganjem otpada", saopštio je Pejčinović.


Pejčinović je naveo da radnici Komunalnog preduzeća svakodnevno vode računa o čistoći grada, a da od pojave korona virusa ulažu dodatne napore, odnosno sa kolegama iz Službe zaštite i spasavanja, uz asistenciju Komunalne policije, vrše dezinfekciju najfrekventijih ulica i objekata u gradu.


„Nastojimo da u ovim izazovnim vremenima dobrom organizacijom i predanim radom doprinesemo što bezbjednijem životu svih stanovnika Plava i održavanju čiste životne sredine, stoga molimo građane da nam pomognu u tome i olakšaju posao zaposlenima u Komunalnom preduzeću", zaključio je Pejčinović.

Постави коментар

0 Коментари