Funkcioneri SD-a Gusinje plaćaju račune za komunalije sugrađanima kojima je to potrebno


GUSINJE - Predstavnici Socijaldemokrata Gusinja-predsjednik Skupštine opštine Gusinje, sekretar za privredu razvoj i finansije Admir Mulamekić i direktor Centra za kulturu Irfan Dervišević, odlučili su da svoja primanja opredijele za plaćanje računa komunalnih usluga koje je dostavilo preduzeće Komunalne djelatnosti za prošli mjesec sugrađanima koji su lošijeg materijalnog stanja, odnosno u stanju socijalne potrebe.

“Ovim putem pozivamo sve sugrađane Gusinja koji su lošijeg materijalnog stanja da dostave svoje račune za prošli mjesec, koji su dostavljani u petak i danas, na kontakt broj telefona predsjednika Skupštine 068-580-985 putem Vibera, tako što će slikati račun i poslati na dati broj a mi ćemo račun platiti i putem slike Viberom poslati dokaz o uplati na broj sa kojeg nam se pošalje račun. Uplatnicu ćemo arhivirati u slučaju da je potrebna korisniku usluga “Komunalne djelatnosti Gusinje” radi dokaza o uplati. Na ovaj način je najlakše ostvariti komunikaciju, da bi se izbjegla čekanja i potencijalni kontakti sa drugim licima, a sugrađani koji nijesu u mogućnosti da pošalju Viberom svoje račune, mogu ih ostaviti na šalteru filijale pošte, nakon čega ćemo ih platiti. Rok za dostavljanje prispjelih računa za prošli mjesec je do kraja ovog, tj. tekućeg, mjeseca”, kazao je predsjednik SD Gusinja Džeko Radončić.

On je istakao da su svjesni finansijskih posljedica koje su izazvane novonastalom situacijom i pojavom koronavirusa, te da na ovaj način žele da pokažu društvenu odgovornost i da se nada da će ovaj primjer slijediti i ostali sugrađani koju su u mogućnosti da pomognu pojedincima kojima je pomoć neophodna.

“Gusinjani su nedaleko poznati po brizi za svoje rođake, komšije, prijatelje, to najbolje potvrđuje izdašna pomoć naše dijaspore u prethodnom periodu, te smatram da i mi koji živimo u Gusinju, a u mogućnosti smo da pomognemo, treba da to učinimo”, zaključuje Radončić.

Постави коментар

0 Коментари