Portal kojem se vjeruje: PlavGusinje.me ostvario milion posjeta


PLAV/GUSINJE - U susret prvom rođendanu web portala PlavGusinje.me, koji je za kratko vrijeme postao najčitaniji portal sa vijestima iz Plava i Gusinja, ostvarene su brojke koje potvrđuju da je odluka o osnivanju portala od prije godinu dana bila itekako na mjestu.

Za 11 mjeseci rada portala objavljeno je 980 vijesti i ostvareno MILION posjeta.

Redakcijski tim portala, pun entuzijazma, ali i znanja i stručnosti iz oblasti medija, trudio se da u prethodnih 11 mjeseci bude na usluzi građanima Plava i Gusinja, ali i Murine, Crne Gore, regije i posebno dijaspore.

Izvještavajući o događajima iz oblasti politike, sporta, lokalne zajednice, vjerskog odgoja, obrazovanja, kulture i drugih oblasti, cilj nam je bio da svi naši čitaoci budu pravovremeno informisani, na tačan, objektivan i nepristrasan način.

Poštujući etička načela struke, naš portal u prethodnih 11 mjeseci nije dobio ni jedan prigovor o izvještavanju, što potvrđuje našu namjeru da budemo izvor tačnog informisanja.


Tokom oktobra prošle godine portal PlavGusinje.me je zvanično registrovan kod Agencije za elektronske medije Crne Gore (AEM), kao prvi i jedini portal sa teritorije Plava i Gusinja.

Zahvaljujući dobrim kontaktima, naš portal je ostvario odličnu saradnju sa drugim lokalnim portalima iz Crne Gore, a već je u pripremi projekat koji bi objedinio lokalne portale u jednu medijsku platformu.

Portal se finansira isključivo od reklama i marketinga. Zahvaljujemo svim sponzorima koji su u prethodnih 11 mjeseci odlučili da svoje proizvode i usluge reklamiraju putem ovog sajta.

Portal PlavGusinje.me, kao prevashodno lokalni portal propratio je sve aktivnosti lokalnih uprava Plav i Gusinje. Nažalost, ni opština Plav, kao ni opština Gusinje nijesu prepoznali potrebu da u bilo kojem obliku pomognu rad portala.

U susret prvom rođendanu obećavamo da ćemo i dalje biti na strani istine i izvještavati o svemu onome što je važno za život naših građana. Poruka i lokalnim funkcionerima da budu u službi građana, da svaka kritika upućena njima je kritika na rad institucije, a ne lično.

U proceduri su aktivnosti koje će doprinijeti da portal dobije stalne dopisnike iz Plava i Gusinja, kao i izrada mobilne aplikacije. Zajedno nastavljamo ka novim pobjedama.

Redakcijski tim portala

Постави коментар

0 Коментари