Bivši funkcioneri SD iz Plava poručili rukovodstvu: Podnesite ostavke, umjesto što nudite kule i gradove

Bivši lokalni i državni funkcioneri Socijaldemokrata iz Plava, koji su prije dvije noći napustili tu partiju, pozvali su rukovodstvo SD CG da časno podnesu ostavke, umjesto da dolaze da ih mole da se vrate i nude im kule i gradove. Poručili su im i da, ako žele lokalne funkcije u tom gradu, moraju doći da ih uzmu.

 "Povodom saopštenja naših bivših partijskih drugova (a uradićemo sve da ne poremetimo ljudske - međusobne odnose sa istima) želimo da njih, a i širu crnogorsku javnost obavijestimo, a rukovodstvo SD CG da pozovemo, da umjesto što su dolazili u Plav da nas kume i mole da se vratimo, nudili nam i kule i gradove, obećavali sve što poželimo, da zbog ovakvog načina rukovođenja partije oni časno podnesu ostavke, jer kada su sebi dozvolili da izgube najjači odbor u Crnoj Gori, onda i ne trebaju da se bave politikom".


Poručili su im, da kada su u pitanju odbornici u lokalnom parlamentu - bolje ih treba izbrojati:


"Ali to će se rješavati kasnije, svakako! Što se tiče funkcija u izvršnoj vlasti na opštinskom nivou, podsjetićemo javnost ko su bila prva tri nosioca liste SD Plav koja je donijela 1.538 glasova. 1. Omer Mehmedović 2. Dr Blažo Stijović 3. Mirsad Bajraktarević Tim istim redosledom smo i napustili partiju. A ne sjećamo se da ste vi, kada ste napustili tadašnji SDP, podnijeli ostavke na funkcije koje ste tada obavljali. Ako želite lokalne funkcije, morate doći da ih uzmete! Mi da smo htjeli da ih čuvamo i dalje bi trpjeli političko nasilje koje ste htjeli da sprovedete. Funkcije su tu, ako imate podršku građana, ako imate većinu u lokalnom parlamentu smijenite nas - nikakav problem, mi vas sigurno nećemo moliti da to ne uradite. Želimo vam svima sreću u daljem životu, a posebno želimo mnogo sreće budućem predsjedniku Opštinskog odbora, jer poslije Omera Mehmedovica nećr mu biti lako da tu funkciju iznese", napisali su svi bivši članovi OO SD Plav.


Постави коментар

0 Коментари