FK Jezero odbacilo navode iz krivične prijave plavske policije


Uprava Fudbalskog kluba Jezero odbacila je navode iz krivične prijave koju je plavska policija danas podnijela protiv predsjednika i sportskog direktora tog kluba, ističući da su navijači tokom utakmice bodrili klub sa privatnog posjeda, a ne sa tribina, što je, kako kažu, policiji javljeno na vrijeme, prije početka utakmice.
“Uvjereni smo da takav čin ne služi na čast nikom, a pogotovo ne potpisnicima prijave. Najbolji demanti navoda iz prijave je dao delegat Miloš Jovović koji je bio prisutan na utakmici, a koji je nedvosmisleno u svom zvaničnom izvještaju jasno utvrdio da je utakmica organizovana po smjernicama za organizaciju utakmice povodom pandemije COVID 19″, ukazuju u Upravi FK Jezero.
Kako dodaju, navijači koji su tokom utakmice bodrili klub su to radili sa privatnog posjeda, a šta se nakon utakmice desilo – ostaje da se nagađa.
“Dešavanja nakon utakmice i euforija koja je zbog istorijskog rezultata nastala nije, niti bi mogla biti, odgovornost rukovodstva kluba, jer naše cijenjene građane i vjerne navijače niko nije pozivao da se okupe na trgu i ulici, već su to oni samoinicijativno uradili. A ako je to bilo kažnjivo iz nekog razloga, i ako je trebalo da ih neko sprječava u tome, onda je to bila nadležnost drugih institucija, a ne Uprave kluba”, poručuju.
U Upravi kluba dodaju da se čitav Plav ponosi nihovim podvigom i istorijskim rezultatom, a posebno poštenjem, ličnim i profesionalnim integritetom Nihada Canovića i Ervina Tošića.
“To niko nikakvom prijavom ne može da dovede u pitanje, pa ni oni kojima je očigledno ovaj rezultat zasmetao. U konačnom, srećna okolnost je u tome što se svi mi u Plavu jako dobro znamo”, poručuju iz Uprave FK Jezero. 

Постави коментар

0 Коментари