SD: Ostajemo najjača partija u Plavu, devet od 10 odbornika su uz nas

PLAV-Socijaldemokrate Plava, nakon napuštanja jednog broja lokalnih funkcionera, nastavljaju sa redovnim izbornim aktivnostima, ostaju najjača partija u Plavu, jer ogromna većina članstva i devet od 10 odbornika u lokalnom parlamentu snažno podržava dosadašnju politiku i daju punu podršku poslaničkoj listi Socijaldemokrata Crne Gore koja je jednoglasno utvrđena na organima partije, poručuju iz ove stranke.“Socijaldemokrate Crne Gore su partija u koju ljudi ulaze i izlaze iz ličnih uvjerenja, zbog čega ne želimo da ulazimo u motive jednog broja lokalnih funkcionera koji su napustili partiju. Svima njima se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji i želimo im sve najbolje u budućem radu, ma u kojoj partiji bili”, ističu oni.

Socijaldemokrate Plava i nakon njihovog odlaska ostaju najjača partija u opštini, jer, kako naglašavaju, ogromna većina njihovih podržavalaca, od 1538 koliko ih imaju u Plavu, i 9 od 10 odbornika u lokalnom parlamentu, snažno podržavaju dosadašnju politiku ove stranke, cijene rezultate koji su postignuti u prethodne dvije godine, ali i daju punu podršku listi kandidata za poslanike na predstojećim parlamentarnim izborima, koja je inače jednoglasno utvrđena na organima partije.

“Zahvaljujući takvom opredjeljenju i nepodijeljnoj podršci u Plavu koju uživa odbor SD-a u tom gradu, ali i duplo boljem rezultatu u odnosu na prethodne parlamentarne izbore koji SD očekuje, predstavnici Socijaldemokrata Plava će izvjesno imati i člana Vlade ali i poslanika u budućem sazivu Skupštine Crne Gore. Ova situacija samo doprinosi jačanju posvećenosti svih istinskih socijaldemokrata u Plavu i njihovoj još snažnijoj motivaciji da nastavljaju da daju nemjerljiv doprinos intenzivnom razvoju opštine, čega su Plavljanke i Plavljani svjesni, jer se svi mi u Plavu jako dobro znamo, i znamo ko je i koliko zaslužan za uspjehe koji su nas prethodne dvije godine karakterisali”, tvrde u SD-u.

Socijaldemokrate Plava će, uvjeravaju oni, narednih dana izabrati novo rukovodstvo odbora i nastaviće još snažnije, motivisanije, složnije i odlučnije da rade na jačanju partijske infrastrukture, zahvaljujući čemu će brojem glasova koji u Plavu očekuju dati snažnu podršku duplo boljem rezultatu koji će SD izvjesno ostvariti na parlamentarnim izborima. Uostalom, Plav je uvijek bio i biće prijestonica socijaldemokratije.

“Na kraju, pozivamo lokalne funkcionere koji su napustili partiju, da ostanu principijelni, časni i pošteni, i da podnesu ostavke na sve fukcije na koje su izabrani, jer su ih, u konačnom, zahvaljujući partiji i dobili”, zaključuju u SD-u.

Постави коментар

0 Коментари