DPS predao odborničku listu u Gusinju, predvodi je Anela Čekić


Demokratska partija socijalista Gusinje predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu “Za Gusinje! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”, za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 30. avgusta. Nositeljica liste je aktuelna predsjednica Opštine Gusinje Anela Čekić, a na listi je ukupno 30 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Gusinje.
Čekić je nakon predaje liste kazala da se kampanja sprovodi u specifičnim uslovima ali da će se DPS u kampanji njima prilagoditi i naći način da predstavi izborni program.
“Imamo najbolji izborni program koji je jasan i realan. Jasno je utvrđeno sve što je potrebno za dalji razvoj Gusinja. Lista je sastavljena od mladih i iskusnih ljudi i sigurna sam da ćemo zajedno sa njima i novim idejama i elanom realizovati izborni program. Oni predstavljaju i svojevrsnu garanciju da ćemo i nakon 30. avgusta nastaviti da vršimo vlast u interesu Gusinja i naše države Crne Gore. Uvaženi sugrađani, sigurni smo da ćete nam dati povjerenje da i nakon 30. avgusta vodimo Gusinje, a da će Demokratska partija socijalista nastaviti da uspješno i odlučno vodi Crnu Goru ka evropskim integracijama i nakon parlamentarnih izbora”, saopštila je ona.
Odbornička lista “Za Gusinje! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”:
1. Anela Čekić
2. dr Harisa Laličić
3. Adel Damjanović
4. Demir Bajrović
5. mr Huso Brdakić
6. Seniha Kolenović
7. Šerif Feratović
8. Semih Redžepagić
9. Naser Radončić
10. Ferka Jarović
11. Adis Pirović
12. Zef Duši
13. Alen Đurković
14. Samira Radončić
15. Irfan Radončić
16. Zumber Nikočević
17. Iso Radončić
18. Almina Arapović
19. Emir Čekić
20. Enis Omeragić
21. Safet Kadrić
22. Meliha Rečković
23. Jazo Dervišević
24. Muradija Seferagić
25. Evlijan Bektešević
26. Ibrahim Balić
27. Amela Radončić
28. Gjekaj Gjoko
29. Jovan Pavićević
30. Kenan Koljenović

Постави коментар

0 Коментари