Opština Kotor donirala Službi zaštite Gusinje vatrogasno voziloNačelnik Službe zaštite i spašavanja Opštine Kotor Maksim Mandić uručio je ključeve od vatrogasnog vozila komandiru Službe zaštite i spašavanja Opštine Gusinje Seadu Radončiću, koji je ova primorska opština poklonila opštini Gusinje.

Riječ je o specijalizovanom polovnom vatrogasnom vozilu koje je Služba zaštite i spašavanja Opštine Kotor koristila, a koje će uz već postojeće koje Opština Gusinje posjeduje poslužiti bezbjednim izlascima na teren i smanjivanju posledica nastalih požarima.

Ova donacija je plod ranije saradnje dva predsjednika opština Kotora i Gusinja gospodina Željka Aprcovića i gospođice Anele Čekić.

Кomandir Vatrogasne jedinice Gusinje Sead Radončić se zahvalio načelniku Službe zaštite i spašavanja Opštine Kotor gospodinu Maksimu Mandiću i istakao je da će ovo vatrogasno vozilo mnogo značiti ovoj službi.

“Kada je riječ o voznom parku, već sada imamo dva navalna vatrogasna vozila, a naši vatrogasaci su dobro obučeni i spremni za izazove ovog posla”, rekao je Radončić.


Постави коментар

0 Коментари