Canović: Incidenti u Beranama bacili u drugi plan fudbalsku predstavuPovodom jučerašnjeg incidenta u Beranama, kada su na vjerskoj i nacionalnoj osnovi vrijeđani fudbaleri Jezera, kao i njihova uprava i navijači od strane nekoliko huligana, danas se oglasio Nihad Canović, predsjednik FK Jezero.

"Fudbalski stadion u Plavu ne ispunjava uslove takmičenja Prve lige, stoga je naš tim prinuđen da utakmice odigrava na nekom drugom terenu. 

U duhu dobrosusjedskih odnosa i činjenice da više Beranaca dugi niz godina brani boje našeg kluba, odabrali smo da na njihovom stadionu budemo domaćini svim ekipama iz Prve lige.

Veliko je razočaranje kada u 21. vijeku, nakon utakmice Prve lige protiv aktuelnog šampiona, umjesto analizom igre, moramo da se bavimo šovinističkim i vandalskim djelima neodgovornih pojedinaca.

Posebno bih istakao žaljenje što je automobil simpatizera našeg kluba demoliran samo zato što su na njemu bile plavske tablice.

Pozdravljam dobru i brzu reakciju policije i vjerujem da će slučaj biti istražen do kraja kako bi odgovorna lica snosila adekvatne sankcije", navodi se u izjavi Canovića.

Постави коментар

0 Коментари