Reagovanje Bajraktarevića povodom nemilih scena u Beranama

Kao predsjednik opštine koja je služila kao primjer kroz vjekove i bila slika multietničkog i multinacionalnog sklada, opštine koja je položila najteže ispite tokom 90-tih godina najoštrije osudjujem  jučerašnje nemile događaje, koji su se desili na gradskom stadionu u Beranama. 

Mirsad Bajraktarević


Pohvalio bih munjevitu rekaciju nadležnih innstitucija u otkrivanju indetiteta vinovnika jučerašnjeg nemilog događaja i izražavam nadu da ćemo isto tako veoma brzo  imati i pravosnažni epilog ovog procesa.

Duboko sam uvjeren da ovakvi ispadi pojedinaca neće narušiti multinacionalni i multietnički sklad kojim smo se mogli kao država pohvaliti nakon sticanja nazavisnosti. 

Opština Plav  kao institucija svih njenih gradjana iznaći  način da našem sugradjaninu pomogne u saniranju štete koja je nastala vandalskim činom demoliranjem automobila u njegovom vlasništvu. Постави коментар

1 Коментари

  1. Da se igralo protiv Beranaca ok ali ovo nema veze sa fusbalom a i vjerujem da je to djelo nekih iskrivljenih osoba i ne treba to kvalifikovati nista drugacije nego vandalizam nesavjesnih osoba

    ОдговориИзбриши