Krivične prijave protiv četiri osobe zbog incidenata tokom meča Jezero-BudućnostBeranska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv četiri osobe Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, zbog sumnje da su 4. oktobra izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, sumnja se da su V.J. (21), S.J. (21), A.T. (17) i M.C. (17) na fudbalskom stadionu u Beranama prilikom odigravanja utakmice između FK Budućnost i FK Jezero, pokušavali ući na stadion, u čemu su spriječeni od strane obezbjeđenja, te su nakon toga oštetili jedno vozilo koje je bilo parkirano ispred stadiona.

"Osim toga, protiv ovih lica je prethodno podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da su istom prilikom izvršili krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje prilikom odigravanja utakmice". navodi se u saopštenju policije.

Podsjećamo, tokom navedene utakmice, ova lica se sumnjiče da su demolirali automobil jednog od navijača FK Jezera, a takođe su i ekipi iz Plava skandirali "Turci, šta ćete ovdje" i druge neprimjerene poruke. 

Постави коментар

0 Коментари