Adel Dado Damjanović izabran za predsjednika OO DPS Gusinje

GUSINJE-Nakon konstitutivne sjednice Opštinskog odbora DPS u Gusinju koja je održana 12. septembra 2021. godine, kada je verifikovan novi sastav Opštinskog odbora, ovo tijelo se danas sastalo i izabralo svoje rukovodstvo. Za predsjednika je reizabran Adel Dado Damjanović, profesor fizičkog vaspitanja, saopšteno je iz te partije.

Navode da osim što je i do sada obavljao funkciju predsjednika Opštinskog odbora DPS u Gusinju, Damjanović je u dva mandata bio odbornik u lokalnom parlamentu, predsjednik Kluba odbornika DPS, kao i član nekoliko skupštinskih Savjeta i odbora u SO Gusinje. 

Adel Dado Damjanović


„Upravo izbor mladih i perspektivnih ljudi koji nose pozitivnu energiju, uz starije i iskusnije kolege, stručne ljude čvrsto posvećene našoj ideji, garantuje dalji opstanak prepoznatljivog statusa koji DPS uživa u našoj opštini. Takođe, izbor predsjednika ovakvog sastava Opštinskog odbora, garantuje očuvanje rejtinga naše partije i uliva sigurnost u realizaciju daljih ciljeva na kojima će se predano raditi u budućnosti“, zaključuje se u saopštenju DPS Gusinje.


Постави коментар

0 Коментари