Luković: Nemojte podmetati Bošnjačkoj stranci, znamo šta ste radili i ko su vam bili partneriPiše Sadam Luković:

Ovih dana svjedočimo koordiniranim izvedbama “nezavisnih intelektualaca” u navodnoj zaštiti tekovina crnogorskog parlamentarizma, koje su u parlamentu usvojene, upravo na inicijativu Bošnjačke stranke i Ervina Ibrahimovića, njenog predsjednika.
Dokazati te oksimorone probaju i pojedinci željni pažnje, nadajući se da mogu namaknuti neki poen za sebe.

Bošnjačka stranka je za 16 godina postojanja dokazala odgovornost svoje politike i neće se pravdati plaćenim ili nahuškanim akterima podmetanja koji imaju svoje prizemne ciljeve.
Cilj Bošnjačke stranke je izgradnja Crne Gore kao građanske, sekularne države u kojoj će svi imati jednake šanse i u toj namjeri smo nepokolebljivi, a sve usputne prepreke koje nam se postavljaju i podižu, preskočićemo ispravnim vođenjem politike.

Ne postoje raskrsnice na kojima je Bošnjačka stranka do sada pogriješila i na to smo ponosni.
A nećemo ni sada.
Ali kako to mogu znati oni čije sjećanje seže samo nekoliko dana unazad.

Oni koji optužuju BS da želi uraditi nešto neoprostivo, kao što je koalicija sa SNP-om, izbjegavaju da kažu još nešto važno, a to je da ukoliko bude te koalicije, istu će podržati i DPS, SDP, SD.
Isti oni koji zaboravljaju da je BS zajedno sa SDP-om bila u koaliciji od 2014-2018. godine u Plavu, kada je dotični gospodin Mirza Šabović obnašao funkciju direktora jedne javne ustanove i nije mu smetalo.
Isti oni koji, zarad upravo uguravanja svoje partije u vlast, žele sada podmetati BS, kao što su nekada podmetali SDA, kada je 1996. godine mijenjan predsjednik Opštine Plav od strane SDP-a i dovođen neko iz tada jedinstvenog DPS-a.

Još su kod Plavljana bila svježa sjećanja iz juna 96-ste i nasilja nad nedužnim navijačima kada su premlaćivani od strane istih koje je SDP u novembru te godine doveo na vlast u Plavu.
To se ne zaboravlja.
Pamtimo i opominjemo! Savjetujemo! Nemojte podmetati Bošnjačkoj stranci!

Bošnjačka stranka će sarađivati sa svima onima kojima je na srcu Crna Gora, u cilju unapređenja životnog standarda, potpunog poštovanja ljudskih prava i civilizacijskih vrijednosti, tekovina antifašizma, te vrijednosti demokratske Evrope.
Bošnjačka stranka će opstati na tom putu, kritike nas ne pogađaju već nam ukazuju da smo značajan politički subjekt koji daje svoj puni doprinos izgradnji bolje, pravednije i ljepše Crne Gore.

Постави коментар

0 Коментари