Majke Srebrenice poručile: Puna podrška BS i Ervinu Ibrahimoviću, partije i mediji da prestanu da zloupotrebljavaju žrtve genocida u dnevno-političke svrhe

Povodom tendecioznog izvještavanja pojedinih medija, intelektualaca i političkih partija, prenosimo reagovanje “Udruženja Majke enklava Srebrenica i Žepa”:„Majke Srebrenice“ daju punu podršku rukovodstvu Bošnjačke stranke, na čelu sa predsjednikom Ervinom Ibrahimovićem, za sve što su do sada uradili na odbrani istine i očuvanju uspomena na genocid u Srebrenici.


Posebno smo zahvalni predsjedniku Bošnjačke stranke Ervinu Ibrahimoviću, koji je inicirao usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Skupštini Crne Gore. Na taj način, gospodin Ibrahimović i Bošnjačka stranka su pokazali da dijele iskrenu bol za sve žrtve genocida u Srebrenici, čime je crnogorski parlament bio prvi u regionu koji je usvojio ovakvu rezoluciju.


Pozivamo sve partije u Crnoj Gori, kao i nezavisne intelektualce i sve ostale, da ne zloupotrebljavaju žrtve Srebrenice u dnevno-političke svrhe.


Постави коментар

0 Коментари