Sanel Balić izabran za predsjednika odbora Bošnjačke stranke u Gusinju

GUSINJE-Članovi novog saziva Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Gusinje, na konstitutivnoj sjednici, izabrali su Sanela Balića, za novog predsjednika odbora.Balić, koji je izabran jednoglasno, bio je nosilac liste Bošnjačke stranke na posljednjim lokalnim izborima u Gusinju, na kojima je BS ostvarila značajan rezultat.


“Veoma sam počastvovan da sam izabran jednoglasno. Ovo je velika čast, ali i odgovornost za mene. Zadovoljan sam da smo izabrali novi Opštinski odbor, sa dosta novih mladih lica. Mi smo na posljednjim izborima pokazali da smo kao partija otvoreni za nove, kvalitetne i uspješne ljude, koji svojim potencijalom mogu da doprinesu realizaciji politike Bošnjačke stranke”, kazao je Balić.


Istakao je da će se zalagati za što bolji život građana Gusinja.


“Nalazimo se pred jednim velikim izazovom – kako da mlade ljude zadržimo u našem gradu. Očekujem da će država prepoznati sve resurse i potencijale Gusinja. Nama su potrebne ozbiljne investicije, kako bi stvorili dobre pretpostavke da se Gusinje razvija. Bošnjačka stranka je spremna da bude značajan faktor u tom pravcu”, kazao je Balić.


Постави коментар

0 Коментари