Džeko Radončić (SD): Gusinje mora bolje


GUSINJE - Nijesmo zadovoljni učinjenim u našem gradu u protekle četiri godine, Gusinje mora bolje, poručio je predsjednik SD Gusinja Dženadin Radončić na sjednici Opštinskog odbora.

Kako je kazao, kontinuirani priliv novih članova predstavlja najbolju potvrdu ispravne i dosljedne politike koju je SD vodio u proteklom periodu.

Na sjednici kojoj je prisustvovalo 93 članova OO SD Gusinja donijeta je Odluka o održavanju opštinske Konvencije kao i Odluka o izboru i načinu sprovođenja unutarpartijskih izbora pred predstojeći II Kongres Socijaldemokrata CG.

Na sjednici su bili prisutni i novi članovi SD Gusinja, među kojima je bio i značajan broj bivših članova Partije za Gusinje, koji su tokom sastanka iznijeli nezadovoljstvo trenutnim stanjem, te su istakli ubjeđenje da kroz angažman i podršku SD-u mogu mijenjati stvari na bolje u Gusinju.

Na kraju je konstatovano da jedino pobjedom Socijaldemokrata u Gusinju svi dobijaju, mještani kvalitetniji život, a investitori i dijaspora ozbiljnog sagovornika za dalji razvoj Opštine.

Постави коментар

0 Коментари